Over ons

Saxion Kenniscentrum Design & Technologie en Kenniscentrum Gezondheid, Welzijn en Technologie hebben in 2011 een gezamenlijk innovatieprogramma opgezet in samenwerking met: Syntens, Jaarsma+Lebbink, Panton, Sentrum, Novay en Technologie Kring Twente. Dit project heette RAAK Vitale Oudere. Het eindresultaat van dit project is de 55plusToolbox©

Het project was enerzijds gericht op productontwikkeling voor 55plussers en anderzijds op marketing en verkoop voor deze doelgroep. Het project spitste zich toe op de thema's: Wonen en Koken, Bewegen en Bedieningsinterface. Er zijn specifieke workshops en projecten georganiseerd om kennis te vergaren voor de bedrijven. Hierbij zijn experts, deskundigen en studenten ingezet. Het project werd mogelijk gemaakt door gelden van RAAK SIA (Regionale Aandacht en Actie voor Kenniscirculatie).

Inmiddels is de website per 1 februari 2017 overgenomen door Jaarsma+Lebbink. Op basis van onze marketingexpertise waren wij nauw betrokken bij de totstandkoming van de 55plusToolbox©. De 55plusToolbox© helpt ondernemers die willen innoveren voor de doelgroep 55plussers en bevat hiervoor informatie over de doelgroep, handige tools bij het innoveren en inzichtelijke cases.

Wilt u meer weten over onze aanpak, bel dan 0547-261665 of mail naar 55plustoolbox@jaarsmalebbink.nl

laatste update: 17-01-2011